Werknemer

Jouw droomjob binnen handbereik

Bij Faktor snappen we precies wat ingenieurs zoals jij zoeken: uitdagende projecten, groeimogelijkheden en een werkplek die past bij jouw drive en ambitie.

Onze aanpak

Individueel carrièretraject voor jouw talent

01

Jouw sollicitatie

Begin met ons te benaderen. Solliciteer via onze website, stuur ons een bericht via LinkedIn, of bel ons om jouw ambities te bespreken.

02

Kennismakingsgesprek

We beginnen met een verkennend gesprek op basis van jouw CV. Hier brengen we je wensen en verwachtingen in kaart en stellen we vacatures voor die echt resoneren met je profiel.

03

Matchmaking

Met jouw toestemming introduceren we je bij onze klanten. We zorgen ervoor dat je kandidatuur discreet wordt voorgesteld aan de juiste beslissingsnemers.

04

Sollicitatiegesprekken

Positieve reactie van een bedrijf? Wij zorgen dat je volledig voorbereid bent voor het sollicitatiegesprek - met inside info en praktische tips.

05

Feedback

Na je gesprek zorgen we voor snelle feedback en organiseren indien nodig vervolggesprekken. Je kan rekenen op transparante communicatie gedurende het hele proces.

06

Contractonderhandeling

Zodra er een contractvoorstel is, staan we je bij met professioneel advies om ervoor te zorgen dat jij krijgt wat je verdient.

07

Opvolging

Zelfs na je start bij je nieuwe werkgever blijven we betrokken. We nemen regelmatig contact op om te zien hoe het gaat en om zeker te zijn dat je tevreden bent met je nieuwe uitdaging.

Start de samenwerking

Klaar om je engineering team te versterken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over je wervingsbehoeften.