Werkgever

Vind de ideale ingenieur

Als expert in het verbinden van bedrijven met de juiste ingenieursprofielen begrijpt Faktor de unieke uitdagingen van jouw business. Laat ons de perfecte match vinden voor jouw engineering team.

Onze aanpak

Stap voor stap richting nieuw talent

01

Kennismaking

Elk succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek. We analyseren je bedrijf, cultuur en uitdagingen om een duidelijk plan van aanpak op te stellen​.

02

Zoektocht

We gaan actief op zoek naar de juiste ingenieurs met een vacature op maat. Via ons uitgebreide netwerk, LinkedIn, jobbeurzen en andere kanalen bereiken we potentieel talent dat je team kan versterken.

03

Screening

Via een eerste grondige screening bepalen we welke kandidaten het beste passen bij je organisatie. Dit bestaat onder andere uit het beoordelen van hun motivatie, ervaring, capaciteiten en andere relevante criteria.

04

Sollicitatiegesprekken

Jij kiest met welke kandidaten je in gesprek gaat. Wij regelen alles, van planning tot follow-up.

05

Voorstel

De ideale match gevonden? We helpen je bij het opstellen van een aantrekkelijk loonvoorstel dat aansluit bij de verwachtingen van de kandidaat.

06

Opvolging & evaluatie

Na de plaatsing van een kandidaat volgen we regelmatig op hoe de samenwerking loopt binnen je bedrijf. Wij staan klaar om te helpen met eventuele vragen of aanvullende verzoeken.

Start de samenwerking

Klaar om je engineering team te versterken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over je wervingsbehoeften.